Waarvoor kunt u bij ons terecht

U kunt een beroep doen op Dirk Daneels voor een brede waaier een werkzaamheden ter verfraaiing van uw woning. Decoratie Daneels is gevestigd te Aartrijke, maar het werkgebied is uiteraard zeer uitgebreid: groot Zedelgem, Jabbeke, Torhout, Ichtegem, Brugge, Diksmuide tot Oostende.
Vraag gerust een prijsofferte !

Decoratie Daneels, uw partner voor interieurvernieuwing, schilderwerken binnen en buiten
Decoratie Daneels:
uw partner voor verven

Voor heel wat interieurwerken kunt u terecht bij Decoratie Daneels, zoals o.a.
• Wandbekleding
• Behangen van muren
• Verven van muren en plafonds ( residentieel en industrieel)
• Verven van houtwerk ( binnen en buiten)
• Gevelrenovatie
• Ontmossen van muren

Binnen schilderwerk
Tijdloze topklasse:
cachemire collectie

De ene verf is de andere niet... Het gloednieuwe Cachemire is een hoogwaardige collectie designverven van Mathys. Dit luxueuze gamma verf ademt karakter en geeft sfeer aan élk interieur. Dirk Daneels helpt u graag in de keuze tussen de meer dan 120 verkleuren.

Wij beschikken over een spuitmachine voor het verfspuiten van binnenmuren. Dit wordt gebruikt voor grote ruimtes en is ideaal voor industriële projecten.

Stijlvol behangen
Opnieuw trendy:
stijlvol behang combineren
Mathys ontwikkelde tevens een collectie behangpapier voor het creëren van een gezellige sfeer, chic en design. Bij elk behang werden ook een aantal verfkleuren gecombineerd uit de cachemire kleurenkaart, om uw keuze te vergemakkelijken. Vraag gerust enkele voorstellen.
Restaureren en schilderen van buitenmuren
Buitenmuren
Hét visitekaartje van uw woning is toch uw voorgevel. Uw buitenmuren moeten niet alleen esthetisch perfect zijn, maar de gevel krijgt ook veel te verduren: denk maar aan zon, vocht en bouwgebreken... Door de jarenlange ervaring weet Dirk Daneels perfect welke verf past om uw buitenmuren de maximale bescherming te bieden.
Bescherming houtwerk
Verfraai en bescherm houtwerk
Hout is een warm, authentiek materiaal. Toch vraagt hout ook maximale bescherming en onderhoud. Het is belangrijk dat hout de juiste behandeling krijgt: het verfraait het uitzicht en biedt bescherming en duurzaamheid. Dirk Daneels helpt u graag, contacteer voor meer informatie.
Gordijnen en raamdecoratie
Gordijnen en raamdecoratie
Gordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen... Raamdecoratie is er talrijke uitvoeringen en nog veel meer stijlen en kleuren. De juiste raamdecoratie maakt uw interieur af, net als de kers op de taart ! Dirk Daneels helpt u graag bij uw keuze.
Laminaat en vinylvloeren
Laminaat en vinylvloer
Uw vloer is een belangrijk sfeerelement in uw huis. Bovendien krijgt uw vloer het door dagelijks gebruik hard te verduren. Laat u nieuwe laminaat- en vinylvoer door een vakman als Dirk Daneels leggen, dan mag u gerust zijn dat het ook goed gedaan is.